~**~Norrländskan MadeOfSteel~**~

2016-02-28
23:00:50

Tjollahopp!

Typ 10 dar sen sist och det mesta är väl same old, same old. 

Jonas tränas och håller igång 6 dagar/vecka och denna veckar har det blivit många pass på töm i paddocken, varierat och inte bara på volt! Har värmt upp på volt men sen alternerat med antingen bara uppvärmningen eller förtsatt med sidvärts längs fyrkantsspåret och kvartslinjen eller cavaletti! 
Arbetsglad som han är så har han tyckt det vart hur kul som helst, även om han älskar skogen så har jag inte hittat tillbaka till det arbetet som jag får han till på töm. Så skogen blir mest kravlösa joggapass just nu, sen få vi se längre fram när snö och is försvunnit helt från vägarna och jag kan verkligen utnyttja hela vägsbredden!

Som jag skrev sist så skulle jag testjobba på ett nytt jobb, det har jag nu gjort och jag stortrivs! Trodde de skulle bli jobbigt att jobba natt, men de gick riktigt smidigt! 
Skulle in under nån dag och skriva kontraktet, tänkte göra de på fredagen, men chefen tog ledigt och kommer åter på tisdag så få komma in så fort jag hinner och orkar efter det! 
Det är avslutat på förra jobbet nu också, ska bara lämna åter nycklarna, så det känns skönt. De kunde släppa mig på dagen då jag "bara" hade jour och inget riktigt kontrakt. Kändes så där att städa ur skåpet igår, men allt har en mening och även om de är tråkigt att lämna de Goa kollegor jag hade där så är jag sjukt taggad på de nya och va de kan bli av de i slutändan! 
Känns även som att i och med detta så kan vi kanske snart få ett datum på inflytt i huset. De vore verkligen awesome! *hopparochstudsar*

Mammas vovve Jodel som jag bekantade mig med när ja va upp på begravningen. ☺️


Lillfisan medan ja var borta 😍😍😍


Nöjd kille! 😍😍😍

Följer man med på Hööks så måste man ju få en ny leksak 😆❤️

Fredagsmyset! 😍😍😍
Lite barnsligt godis till lördagsmyset! 😆😁