~**~Norrländskan MadeOfSteel~**~

2015-05-10
10:31:11

Tråkiga söndag!

Grått och trist är det ute idag, vilket innebär tvätt och städdag. Jag tänkte egentligen städa igår, men blev lite trött och drack några drinkar medan sambon spelade Xbox. 
Hämtade även äntligen köttlådan från bästa bästa bonden och hjärtevännen Malin, Ljungagård.se ekologiska och jävligt gott kött! 

Hästarna är tagna från betet då Jonte jagade upp alla och de sprang kor och kalvar överallt i hagen, så nu gör Malin ett försök att sätta in en och en av hästarna och till Angusarna, då de är vana att gå med hästar. DonJuan och Gift står nu i flocken och pepparpeppar är allt lugnt. När alla hästar flyttats in till dom ska Jonte gå själv en stund med Herefordarna så kanske han lär sig att de inte är farliga och inte har en hästflock att samla ihop vid "fara" så kossorna kanske inte behöver jagas upp i onödan. Håller tummar och tår att de kommer lyckas! 

Hur som, Jonte har jag börjat promenera med igen och det var en väldigt glad och frustande grabb. ❤️
Jojjo har fått löshoppa för andra gången, tyckte de va ännu roligare denna gång. Har promenerat i träns en gång till samt börjat på lite arbete från marken i paddocken. Han är väldigt rädd om sitt huvud av någon anledning, har aldrig gjort något dumt mot honom, speciellt öronen så de ha vi jobbat på och det går bättre och bättre. Få bara vara väldigt lugn i rörelserna. 

Har nu jobbat en vecka på nya jobbet och jag trivs väldigt bra! De är trevligt, lite lätt stört, folk så jag passar in rätt bra. ☺️ Har mest bara städat, blir även de till veckan, men de är rätt rogivande för de mesta. 

Igår var vi ut på en lugn och mysig promenad i skogen. Visade sambon lite nya vägar och solen lyste härligt på oss. Pratade om allt mellan himmel och jord, som vi alltid gör, och det gör så gott för själen. Inte bara promenerandet utan att vi kan verkligen prata om allt och ibland agera psykolog till varandra. Han är verkligen min bästa vän! ❤️

Vi tvättar ju som sagt idag och nu när det började regna, så känns de extra härligt! Ska börja plocka undan och städa lite så fort jag är klar med skrivandet. 


Ha en helt underbar söndag, för de ska jag! 😘