~**~Norrländskan MadeOfSteel~**~

2014-10-31
19:12:48

Fredag!

Äntligen är fredagen här och helgen börjar, blir inte så mkt helg för mig då jag jobbar imorgon, men då har jag ju typ helg nästan alla dar annars så. ;-)
 
Idag blev de ett pass på banan och jag kände mest på Jonte då vi inte ridit på banan alls på ca 3 veckor eller så och han va finare än va jag trodde att han skulle vara!
Vi hade ställt fram 6 st polebending-pinnar på medelelinjen med 3 meters mellanrum för att kunna rida slalom och lite sånt. De är fasen inte lätt att svänga med en hand upptäckte jag, det går lättare åt vänster men höger är katastrof. Eller ja, katastrof och katastrof det beror helt vad man jämför med, men vi hade beydligt svårare att svänga mjukt åt det hållet. Fick lite tips av M i slutet, så det kommer jag att börja med att jobba på imorgon då det blir ett pass på banan igen. :-)
Det var väldigt nöjda pållisar som sen gick ut i hagen igen.
 
Har inte gjort så mkt efter stallet, somnade på soffan och sen ville hunden trängas ett tag innan vi skule hämta husse. Håller nu på med maten och sen ska vi bara mysa resten av kvällen.
Idag blir det ugnstekt falukorv och potatismos, moset kommer vi spritsa i en ugnsform och slänga in i ugnen med så den får lite färg och blir så där härligt frasigt. Har dessutom köpt en härligt stor godispåse! NAM!!