~**~Norrländskan MadeOfSteel~**~

2014-12-14
05:48:00

Tystnad och 3e advent

Medan resten i hushållet och kanske t o m hela bostadsområdet sover, så tyckte min kropp och knopp att de va dags att kliva upp. Vanligtvis så brukar jag försöka somna om, men de kändes lönlöst idag då jag vänta och vridit mig så pass länge. Hade tänkt tvätta, när de ändå inte finns så mkt annat att göra, men vi har typ slut pengar på tvättblippen. Så nu sitter jag här med en stor kopp julethé med tända ljus i vårt fantastiskt mysiga kök. Känns som en oerhört bra start på dagen. :-)
 
Igår så jobbade jag och de va Brunchy Tunes = kan bli fullt upp. Vi hade de rätt lugnt, smällde till en gång rejält och de va faktiskt kö, men annars jämn tillströmning av kunder. Jobbade bara till 15, brukar annars va till 16, så de kändes rätt lyxigt. Lyckades dock skumma över en massa kokhet mjölk över min ena hand inte så himla långt före de ja sluta, aj säger jag bara och en blåsa blev de på andra handen där de hade skvätt lite. Tur vi hade en brännskadegel på jobbet och sen när ja kom hem smörjde jag på aloe vara också, så den handen som va mest utsatt har klarat sig riktigt bra. :-P
 
Åkte ut till stallet direkt efter jobbet och fixade allt till hästarna innan de blev lite ridning. Hade tänkt ut en runda och skritta, men de hade hunnit bli så förbannat mörkt och då de bara hade blivit jag och hunden så blev de paddocken istället. Jag är löjligt mörkrädd och när jag vet att de kan finnas vildsvin så känns de säkrare att va minst två när de är mörkt. J och Gift joinade oss på banan också. :-)
Jag jobbade mycket i skritt och bara lösgörande, tyckte han gjorde de bra men kändes en aningens slö. Fast då han satt nästan full vinterpäls igen så är de inte så konstigt. Klippa han tänker jag inte göra förrän efter jul heller då vi är borta nästan en hel vecka och han bara går lugna pass varannan dag ändå.
Jag fick igenom det jag ville och kände mig nöjd. 
 
Idag är tanken att jag och M ska få i hårförlängning, men vi få se hur de blir då hon som ska sätta i inte kunde förrän efter 16 och de ta ju en stund att få i dom. Väntar på svar från N som ska sätta i håret om hon hinner med oss båda, så om du läser detta svara gärna på mitt senaste Pm på FB. :-P
 
Nu ska jag fortsätta njuta av stillheten i lägenheten och fixa lite ärenden via datorn. 
 
 
Tjingeling så länge!