~**~Norrländskan MadeOfSteel~**~

2014-06-30
11:13:19

Ny vecka!

Måndag igen och jag har haft en riktigt bra helg, om man bortser från allt regn då. Lördag fm då åkte jag och sambon till jordgubbsodlingen i Dalsjöfors för att shoppa loss lite i gårdsbutiken och vi kom hem med lite gott och blandat, dock bara två grejer till oss själva. ;-)
Sen efter lunch fick jag skjuts in till stan för att umgås lite med Åsa-gömma och vi hade de så trevligt med te drickning, massa prat, en sväng in på Nellys outlet på Åhaga och hips vips hade det gått en massa timmar och det blev dags för mig att dra mig hemåt.
Söndag tog vi oss en rejäl sovmorgon och sen drog vi ner på storavägen då sambon och hans bror skulle fortsätta tv-spelandet från dagen före. Blev några timmar där innan de blev dags för fotbollsmatch och vi gick hemåt igen. Såg några avsnitt av Game Of Thrones innan läggdags. Har nu sett hela säsong två och få se om vi sparar lite på dom två nästkommande till semestern eller om vi plöjer igenom dom innan vi åker upp.

Idag åkte jag faktiskt till stallet lite tvärt, tog en kaffe och städade klart i mitt skåp, fixade även lite på logen bland mina grejer innan jag begav mig hem igen. Har vart duktig och gått en rejäl promenad på nästan 7,5 km när jag kom hem och även om det kändes motigt innan jag fått mig ut så var de riktigt härligt. Hunden blev extremt glad iaf, när vi gått en bit på elljusspåret så började hon rusa som en tok till gräset, slängde sig ner och sen rusade iväg som en tok igen och så höll de på tills vi nästan gått klart den slingan. Hon ha ju inte fått gå så långa promenader på ett tag nu sen hon blivit bra sen den mystiska hältan och nu kände jag att de va dags igen, blir hon halt av att motioneras som hon brukar så är de ju nåt fel. Men förhoppningsvis var det bara nåt tillfälligt och vi behöver inte bekymra oss. :-)