~**~Norrländskan MadeOfSteel~**~

2015-09-19
21:27:26

Lördag 19 september!

Idag skulle jag ha sprungit milen på Kretsloppet. Fast har jag tränat tillräckligt? Nope! Så jag åkte till stallet istället efter mysig morgon med min käraste. ❤️

Idag så provade vi remselen jag beställde från Börjes, själva selen satt bra men huvudlaget var jävlart precis! Måste vart felmärkt för inte var de i Full, men han kan ha de på de yttersta hålen iaf. 
Selade på vagnen och begav mig ut tillsammans med hunden. Om man bortser att vi hade lite diskutioner om vilken fart de skulle hållas i traven så var de en väldigt härlig tur. Jonte hade spetsade öron rundan igenom och ville bara springa fort, fort, fort! Jag fick han att jobba på hyfsat bra i vagnen ändå, men nästa gång ska jag ha ett spö så jag kan peta på röven när han ormar sig. De märks att vi inte underhållit körningen, för vanligtvis går han spikrakt fram medan nu ormar han sig så fort han tycker att de blir jobbigt eller att de inte går tillräckligt fort! De är ju nåt som kommer från ridningen och där kan ja ju påverka han på ett helt annat sätt, men i vagn kan de bli farligt när han gör så för han går ju mot dikena. Men de ska inte ta många gånger att få till körningen, för han är ju välkörd från grunden. 
Hunden va överlycklig att få springa med, men blev rätt trött mot slutet och började halka efter. Inte så konstigt egentligen då hon inte vart med på såna här turer på ett bra tag, så hon har sovit gott sen vi kom hem och gör fortfarande. 😜

Imorgon tar jag herr buse på en kortare tur på töm så vi inte överanstränger gaffelbandet. På tisdag blir de troligen en tur i vagnen igen. 
Tänkte börja att köra typ var tredje dag ungefär och då lite längre turer, så länge benet verkar hålla för de, annars tragglar jag vidare med promenaderna på töm tills jag gått ner så pass så jag med gott samvete kan börja rida lite smått. 
Jag skyndar långsamt fram så han får bästa förutsättningarna för att kunna bli fullt användbar igen, så de få ta den tid de tar helt enkelt! Han är ju ingen ungdom längre, även om han verkar tro de ibland. 😆

Jag och min kära sambo var även hurtiga och cyklade milen nu ikväll innan de blev mörkt och även om våra cyklar var jävliga så gick de hyfsat ändå. Nu försöker han fixa till dom så de kanske går lite lättare nästa gång och vi inte behöver bli arga igen. Annars är de bara lämna in dom helt enkelt för jag vill kunna cykla! 

De va allt för denna gång!
Hoj!!